wij zijn gespecialiseerd in

de teelt van de bijzondere bloemen Hydrangea, Delphinium en Limonium

Onze kwekerij bevindt zich in Kenia, Afrika. De uitstekende teeltomstandigheden aldaar zorgen ervoor dat wij ons assortiment 365 dagen per jaar kunnen bieden. Door onze centrale ligging, vlakbij de luchthaven van Nairobi, zijn onze producten tevens wereldwijd beschikbaar.

bloeiende groei

Blooming Africa LTD is ons dochterbedrijf, hier worden onze producten sinds 2013 geteeld. In het plaatsje Gilgil startten we met 1 hectare snij hortensia, met de overtuiging dat we hier de beste groeiomstandigheden hebben voor dit product. Dit ging goed en door de positieve reacties uit de markt én ons eigen enthousiasme, besloten we al snel uit te breiden naar 3 hectare. Het assortiment werd uitgebreid met Limonium en Delphinium en sindsdien focussen we ons op deze drie producten.

innovatie

We zijn altijd op zoek naar nieuwigheden. Momenteel zoeken we dit vooral in de verdieping binnen onze hoofdproducten. Samen met veredelaars werken we continu aan de uitbreiding van ons assortiment en variëteiten. Wij produceren ons eigen uitgangsmateriaal, omdat geproduceerde planten ter plaatse het best aan de klimaatomstandigheden zijn aangepast.

kwaliteit

Niet alleen de jaarronde beschikbaarheid van onze producten, maar ook de hoogwaardige kwaliteit, zorgen voor enthousiaste reacties. En daar zijn we trots op. Ons product móet van uitstekende kwaliteit zijn. Wij kiezen ervoor om alleen producten te bieden die gegarandeerd lang op de vaas staan, hier kunnen onze klanten op vertrouwen. Op zoek naar maatwerk? Geen probeem, hier kunnen we uitstekend op inspelen en we denken graag met onze klant mee.

duurzaam en sociaal ondernemen

Wij willen de mooiste snijbloemen telen, van uitzonderlijke kwaliteit. Dit doen we graag op een bewuste manier, met zorg voor mens en milieu.
We zijn GlobalG.A.P. gecertificeerd, hiermee dragen we uit dat wij die extra stap zetten op het gebied van milieu en werknemerswelzijn.  Ook toont dit aan dat onze producten en processen van uitmuntende kwaliteit zijn. Ook zijn wij – samen met de top van de Keniaanse bloemenkwekers- aangesloten bij de Kenya Flower Council (KFC), een internationaal erkend kwaliteitswaarborgssysteem voor Keniaanse snijbloemen.
Daarnaast zijn we zeer begaan met onze medewerkers en de directe omgeving van onze kwekerij. Wij zien het als onze plicht om de omgeving te laten floreren en profiteren van onze business. Onze medewerkers ontvangen medische zorg, eten, we zorgen voor sanitaire voorzieningen en schoon drinkwater.