Na een uitgebreid testproces introduceert Blooming Innovations vier nieuwe, zelf veredelde rassen Delphinium. De unieke kleuren én sterke eigenschappen van de rassen maken dat ze glansrijk zijn geslaagd voor alle testen.

Zelf veredelde rassen

Zoals de naam doet vermoeden, is Blooming Innovations continu op zoek naar waardevolle toevoegingen aan het assortiment van Hydrangea, Delphinium en Limonium. Afgelopen periode zijn verschillende nieuwe rassen Delphinium veredeld en getest op een groot aantal aspecten. Hieruit zijn vier nieuwe variëteiten naar voren gekomen die niet alleen qua kleur een interessante toevoeging aan het assortiment van Blooming Innovations zijn, maar die ook aan de hoge kwaliteitseisen van de kweker voldoen.

Sterke eigenschappen

De nieuwe rassen Snow White, Purple Heart, Navy Blue en Magenta Mojo hebben unieke, sprekende kleuren. Vooral laatstgenoemde komt op een wel heel gunstig moment beschikbaar: Magenta is door kleurinstituut Pantone namelijk verkozen tot trendkleur van het jaar 2023! Naast dat de nieuwe soorten lange stelen met grote bloemen in unieke kleuren hebben, beschikken ze ook over enorm sterke eigenschappen. Zo doen ze het erg goed op transport en staan ze lang op de vaas.

 

Source: BP Nieuws